Welkom bij E-Design & Styling

Erik Bouwhuis heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de diverse disciplines in de reclame- en interieurwereld. In 2005 startte hij E - Design & Styling. Gedurende de afgelopen jaren is het bedrijf van een eenmanszaak uitgegroeid tot een bedrijf met deskundig personeel voor de verschillende bedrijfstakken. 

In eigen beheer worden o.a. borden, autobeletteringen en textielbedrukkingen geproduceerd. Ook wordt binnen E-Design & Styling de textielborduring uiteraard in eigen beheer geproduceerd. 

Nieuw is onze laser waarmee we verschillende materialen van uw logo of reclame kunnen voorzien. 

We vinden het  belangrijk dat de kleding die door ons geleverd wordt, geproduceerd wordt in een gezonde, veilige omgeving en vrij is van discriminatie en kinderarbeid.  De kleding die wij leveren heeft dan ook het BSCI keurmerk.    

                                       bsci_logo
       
                          
Het ontwerpen of restylen van een huisstijl behoort eveneens tot de mogelijkheden. E-Design & Styling verzorgt dan het totaalpakket; van logo tot drukwerk, van (auto)belettering tot bedrijfskleding.                  
Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot het laten ontwerpen van een interieur of stand. Door goede contacten met interieurbouwers worden deze projecten ook vakkundig uitgevoerd.

Kortom: E-Design & Styling levert producten die aan uw wensen en kwaliteitseisen voldoen.
Uiteraard adviseert E - Design & Styling u deskundig wanneer u wel plannen heeft, maar nog geen ideeën!

Sinds 2011 is E - Design & Styling gecertificeerd door SI'BON als erkend sign bedrijf. Kiest u voor E - Design & Styling, dan kiest u voor zekerheid van een door SI'BON gecertificeerd Erkend Signbedrijf. Dit keurmerk is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zakendoen.

SI'BON is de brancheorganisatie voor onderscheidende, erkende en gekwalificeerde signbedrijven. 

 

Nieuwe mogelijkheden bij E - Design

Laseren!
Na een training kan bij ons met laser o.a. leer of spijkerstof gepersonaliseerd worden. 

logo op schort

Mocht u uw logo op een houten item geleverd willen hebben dan kunnen we dat realiseren. Een originele manier van aandacht voor uw bedrijf is uw logo gelaserd op een pallet.

20160814_154240[1]

Een tweede verandering is dat E - Design & Styling gercyclede kleding kan leveren. Deze kledinglijn bestaat uit spijkerstof die hergebruikt wordt.

Neem voor informatie over laseren of gerecyclede kleding contact op: 0547 363425